TOKAT / NİKSAR - TOKİ Ulucan Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşku içerisinde geçti. Okul bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterileri öğretmenleri eşliğinde sundular. Oldukça eğlenceli, heyecanlı ve mutlu dakikalar geçiren öğrencilemize velilerimiz de eşlik etti.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu karne dağıtım töreni okul idaresi, öğretmenleri ve velilerin katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Karne dağıtımı sonrası dönem boyunca başarılı olan öğrencilerimize belgeleri verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz..

Ock

Okulumuzda " Filistinli Çocuklar Yararına" düzenlediğimiz kermeste emeği geçen Öğretmenlerimize , Okul Aile Birliğimize , Öğrencilerimize ve Velilerimize teşekkür eder , şükranlarımızı sunarız.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek. Okulumuzda karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda, bir çok etkinlik planlanmıştır. Okulumuzda yapılacak etkinliklerde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin keyifli bir hafta geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen Ortaokul kategorisi “Yunus Emre Okumaları Afiş Yarışmasında” okulumuz öğrencilerinden Başak Bayrakçıoğlu ve İlkokullar arası ilçe 1.si olan Zehra Dolu öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan ŞERİFLER tarafından ödülleri verildi.

Ara

Okulumuz 8/A öğrencileri ile öğretmenlerimiz, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Nedim Karataş Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek, yaşlılarımızdan dua ve çok önemli öğüt ve nasihatler aldıklarını belirtti. Farklı nedenlerden dolayı bakımevinde kalan yaşlılarımızı belirli aralıklarla ziyaret ederek acı, tatlı anılarını bizlerle paylaşmaları sağladık. Bu paylaşım yaşlılarımızın ruhsal yönden rahatlamalarını sağladığı gibi yalnız olmadıklarını da hissettirmektedir. Aynı zamanda öğrencilerimizin de yaşlılarımızın hayatla ilgili tecrübelerinden büyük dersler çıkarmasına neden olmaktadır. Gerçekleştirilen ziyarette büyüklerimizin ellerinden öpüp hallerini hatırlarını soran öğrenciler duygulu anlar yaşadılar.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.

Kas

Okulumuz tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal edişinin 85’inci yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

May

5/A ve 5/B sınıfı öğrencileri Türkçe öğretmenleri Özge Kipeci ve Ayla Erdem gözetiminde İlçe Halk Kütüphanesinde yapılan tanıtımı dinledikten sonra kitapları incelediler. Ardından Ayvaz Park Otelde kahvaltı yapıldı. Velilerimiz Naciye Nur Kipeci ve Saliha Buhan eşliğinde Ayvaz Su Fabrikasını gezdik. İngilizce dersi ile ilişkili olarak da Atletik Jimnastik salonunu ziyaret ettik. Eğlenceli bir gezi oldu.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm coşkusuyla kutlandı.